top of page

Cheesecake Maltesers

Υλικά


Βάση: 200 γρ. μπισκότα τύπου digestive

100 γρ. βούτυρο λιωμένο

150 γρ. ζάχαρη


Κρέμα: 600 γρ. τυρί κρέμα

300 ml κρέμα γάλακτος 35%

350 γρ. λευκή σοκολάτα

250 γρ. σοκολάτα γάλακτος

20 γρ. γάλα σε σκόνη


Διακόσμηση: 1 συσκευασία maltesers



Εκτέλεση


Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Σε μπολ ανακατεύουμε μπισκότα-ζάχαρη-βούτυρο. Αδειάζουμε το μείγμα στην βάση της φόρμας και αφήνουμε στο ψυγείο.

Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα και σε ένα άλλο την κρέμα γάλακτος. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την λευκή σοκολάτα και την προσθέτουμε στην κρέμα τυριού. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα γάλακτος και την προσθέτουμε στην κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε μέσα και την σκόνη γάλακτος.

Με το μίξερ χτυπάμε πρώτα το μείγμα στο μπολ κρέμας τυριού και μετά το μείγμα στο μπολ κρέμας γάλακτος.

Απλώνουμε πάνω στην βάση πρώτα το μείγμα σοκολάτας γάλακτος και έπειτα το μείγμα λευκής σοκολάτας.

Σπάμε τα maltesers και τα σκορπίζουμε από πάνω.

Παγώνουμε 2 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο και σερβίρουμε!





Recent Posts

See All

Comments


bottom of page